Bismil’de STK’lar kutlu doğum için  gül dağıttı foto video

Bismil’de STK’lar kutlu doğum için gül dağıttı foto video

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde faaliyette bulunan İslami Sivil Toplum Kuruşları bir araya gelerek Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlara gül dağıttı.

Bismil’de bir araya gelen İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Kutlu Doğum münasebeti ile esnaf ve vatandaşlara bin adet gül dağıtıldı.

Bismil’de esnafa ve halka gül dağıtan İslami sivil toplum kuruşu adına konuyla ilgili bir açıklama yapan Coşkun Bulut, “Bismil İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak bu yıl farklı bir etkinlikle Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumunu kutlamak istedik. Bütün halkımıza ilçemize herkese kutlu olsun” dedi.

Açıklamasında insanların dikkatini Hz. Peygamber’e çekmek istediklerini söyleyen  Bulut,“ 13  tane billboarda 15 tane hadis-i şerif yazarak ,Peygamber Efendimizin sözlerine, Peygamber Efendimizin kendisine, Peygamber Efendimizin şeriatına insanlarımızın dikkatini çekmek istedik. 20 Nisan  Pazartesi günü saat 10’dan itibaren çarşı merkezindeki bütün esnafımızı dolaşarak ve gelen giden vatandaşlarımıza Peygamber Efendimizin timsali olan gül dağıtarak bu görevimizi yerine getirmeye çalıştık” dedi.

Son olarak etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Bulut,“ Bu konuda emeği geçen kardeşlerimize arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum. Kutlu ve mutlu olsun. Basına da teşekkür ediyoruz” dedi.İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler