Bismil'de hasımlarından kaçan şahıs kaza yaptı

Bismil'de hasımlarından kaçan şahıs kaza yaptı

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde aracıyla hasımlarından kaçan şahsın sebep olduğu kazada 9 kişi yaralanırken, kendisi de ölümden döndü.

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde kendisini kovalayanlardan kaçmaya çalışan Aziz Orhan’ın, aracıyla çarptığı minibüste bulunan 9 kişi yaralanırken, aracından çıkarak kaçmaya çalışırken hasımları tarafından ele geçirilen Orhan önce silahla yaralandı, ardından sopalarla darp edildi.

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Diyarbakır’ın Bismil İlçesi merkezinde meydana geldi.

Edinilen bilgililere göre Aziz Orhan (30) isimli şahıs, kendisini takip eden ve kaç kişi olduğu öğrenilemeyen şahıslardan aracıyla kaçmaya çalışırken, Mardin’in Savur ilçesinden Bismil’e düğüne için gelen minibüsle çarpıştı.

Aziz Orhan’ın Bismil girişinde 21 GG 324 plakalı, Menderes Akar yönetimdeki  minibüse önden çarpması sonucu, meydana gelen kazada minibüste bulunan Ahmed Faysal Gorcık (1), Çiğdem Dağtekin (27), Vesile baran (39), Arin Kızıler (40), Nilüfer Kızıler (40), Menderes Akar (28), Solin Kızıler (5), Ferhat Akar (4) ve Sibel Akar (42) yaralandı.

Kendisi de yaralanan Orhan’ın aracından çıktığını belirten görgü tanıkları, Orhan’ı takip edenlerin, kendisini yakaladıktan sonra önce bir kaç el ateş ederek yaraladıklarını, ardından olay yerinde bulunan sandalye ve sopalarlar darp ettiklerini ve daha sonra olay yerinde uzaklaştıklarını ifade ettiler.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, silahlı saldırıya uğrayan Azizi Orhan`ı kazaya karışan minibüsün içinde bulunan yaralıları Bismil Devlet hastanesine kaldırdı.

Durumu ağır olan Aziz Orhan Bismil Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim araştırma hastanesine kaldırdı.

Minibüsün içinde bulunan ve kaza sonucu yaralananların ise tedavisine Bismil Devlet Hastanesinde devam edildi.  

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, olayla ilgili geniş bir inceleme başlattı.

Yaşanan olayın sebebi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

İLKHA

























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler