Bismil'de kaza: 3 yaralı

Bismil'de kaza: 3 yaralı

Diyarbakır-Bismil karayolunda bir TIR'ın yol açtığı kazada 4 araç birbirine girdi. Zincirleme kaza sonucu 3 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR - Bismil'e 5 km kala bir TIR'ın hatalı sollama yapması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 4 arac birbirine girerken, yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, kaza akşam 16.40 sularında Diyarbakır istikametinden gelen bir TIR'ın Bismil'e 5 km kala hatalı sollama yaparak bir araca çarpmasıyla meydana geldi. TIR'ın çarptığı aracın çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek diğer araçlara çarptığı kaydedildi.

 

Kaza sonrası hafif yaralı olan iki şahsın Bismil Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından taburcu edildiği bildirilirken, ağır yaralı bir şaşında ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

 

Hatalı sollama sonrası kazaya yol açan TIR şoförünün, aracıyla kaza yerinden kaçtığı, ancak Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde bulunan üç yol kavşağında Trafik ekiplerince yakalandığı öğrenildi. (Hasan Gündüz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.