Bismil’de sıcak asfalt çalışmalarına başladı

Bismil’de sıcak asfalt çalışmalarına başladı

Bismil ilçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz altyapı çalışması tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması başladı.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel'in girişimi ile başlatılan elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması başladı.

Kazı çalışması ve mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte yoğun bir çalışma içerisine giren Bismil Belediye ve Diyarbakır YİKOB ekipleri, asfalt çalışması başlattı. Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yüksel, “İlçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz altyapı çalışması bitmesi ile birlikte ana arter, sokak ve caddelerde sıcak asfalt çalışmasına başladıklarını belirten Başkan Yüksel, “Daha önce söz verdiğimiz gibi ilçemizin harap durumda olan şehir içi yollarının yapımına başladık. Kazı sonucunda ençok bozulan mahallesinden asfaltlama çalışmasını başlattık. İnşallah peyderpey ilçemizdeki Elektrik hatlarının yer altına alınması ve Doğalgaz altyapı çalışması ile beraber bütün caddelerimizi asfaltlayacağız. Altını çizerek söylüyorum ilçe merkezdeki bütün caddelerimizi asfaltlayacağız. Bir kısım ara sokaklarımız var onlara parke gerekebilecek. Onun dışındaki bütün ana yollarımızı BSK asfaltla kaplayacağız. Böylece Bismil halkının aylarca bu yollardan çektiği sıkıntı ve çile sona ermiş olacaktır inşallah” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler