Bitlis Best-Der  iftar programı düzenledi

Bitlis Best-Der iftar programı düzenledi

Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Bitlis Best-Der, halkı iftar sofrasında buluşturdu.

Bitlis’te yaptığı yardım faaliyetler  ve sosyal etkinliklerle bilinen Eğitim Sağlık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bitlis Best-Der, halka yönelik iftar programını düzenledi.

Dernek binasında düzenlenen iftar programı öncesinde mevlit okundu ve en ilahiler  seslendirildi. Verilen iftar programı hakkında açıklamada bulunan dernek başkanı Bülent Kıyağan, iftar programının düzenlemesinde emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

Düzenlenen iftar programında bir hayırseverin sponsorluk yaptığını belirten Kıyağan, “Bizler dernek olarak her zaman zengin ile fakir arasında bir köprü vazifemizi yaptık. Bir hayırsever kardeşimiz bizlere gelerek iftar vermek istediğini söyledi. Biz de kendisine yardımcı olduk. Derneğimizi açtık. Üye ve gönüllerimizle birlikte çalışarak yardımcı olduk. Halkımızı, esnafımızı çağırdık. İftar saati gelmeden önce mevlit okuttuk. Mevlidin ardından   halkımıza iftar verdik. Rabim bu hayırsever kardeşimizin hayrını kabul etsin. Bundan sonra da sponsorluk yapmak isteyen hayırseverlerimiz bizimle irtibata geçerseler, kendilerine yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler