Bitlis Deresi’nde zincirleme kaza foto

Bitlis Deresi’nde zincirleme kaza foto

Bitlis-Siirt Karayolu’nda meydana gelene zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Bitlis-Siirt Karayolu, Bitlis Deresi mevkiinde çalışmalar nedeniyle trafik akışının tek şeritte sağlandığı yolda, 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazda biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 10.15 sıralarında bir kargo firmasına ait TIR, özel bir şirkete ait başka bir TIR'a arkadan çarptı. Seyir halindeki bir otomobil de bu sırada yola savrulan TIR’lardan birinin altına girerek sıkıştı. Kazada kargo firmasının TIR şoförü ile otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Yaralılardan 3'ü çevreden yetişen Karayolları personelleri ile yoldan geçenler tarafından araçlardan çıkarılırken, otomobilde sıkışan bir kişi ise olay yerine gelen sivil savunma ekipleri tarafından aracın çelik aksamları kesilerek çıkarıldı.

Kaza yerine gelen ambulanslar yaralıları hastaneye sevk ederken, otomobilde sıkışan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası yola savrulan araçlar bölgede yol çalışması yapan karayollarına ait iş makinaları yardımıyla, otomobil ise kaza yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı. (İLKHA)




































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.