Bitlis Gazeteciler Cemiyetinden Vali Oktay Çağatay’a ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyetinden Vali Oktay Çağatay’a ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş ve yönetim kurundan oluşan bir heyet, Bitlis Valisi Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Özcan Çiriş ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet, Bitlis Valisi Oktay Çağatay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette, BİGACEM Başkanı Çiriş, cemiyetin faaliyet ve projeleri hakkında Vali Çağatay’a bilgi vererek, görevinde başarılar diledi.

Özellikle bölgede gazetecilerin zor şartlar altında mesleklerini icra etmeye çalıştıklarını dile getiren Çiriş, memleketin tanıtımının yapılmasında gazetecilerin kamu görevini üstlendiklerini, cemiyet olarak da 52 üyesiyle birlikte Bitlis’in kalkınmasına, tarihi, kültürü, turizmi başta olmak üzere birçok yönüyle tanıtılmasına büyük katkı sunduklarını belirtti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, bir ilin tanıtılması ve kalkınması için gazetecilerin önemli bir etken olduğunu hatırlatarak, kendisine yapılan ziyaretten dolayı BİGACEM yönetimine teşekkür ederek, başarılar diledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler