Bitlis Güroymaktaki Nami Dayan’ın cinayetine ilişkin 2 kişi tutuklandı

Bitlis Güroymaktaki Nami Dayan’ın cinayetine ilişkin 2 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde Bitlis’in Güroymak ilçesinde aracının içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Nami Dayan’ın cinayetine ilişkin 2 kişi tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Bitlis’in Güroymak ilçesi Asri Mezarlığı Kavşağında bir araca yapılan silahlı saldırı sonucu Nami Dayan (30)  isimli genç hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alınan 4 zanlıdan 2’sinin tutuklandığı, 2’sinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin valilikten yapılan açıklamada, "15.12.2018 günü saat 15.23 sıralarında Güroymak ilçe mezarlık kavşağında, kar maskeli iki şahsın, kartal model aracı silahlı tarayıp, gri renkli plakası alınmayan bir otomobille olay yerinden kaçtıklarının bildirilmesi üzerine; ekiplerimiz derhal olay yerine intikal etmiştir. Kartal model araç sürücüsü 1988 doğumlu N.D.’nin çok sayıda kurşun yarasıyla öldüğü, çok sayıda boş kovan olduğu görülmüştür.

Kimliği meçhul şüphelilerin tespiti ve yakalanması çalışmaları neticesinde, iki saat içerisinde olayı gerçekleştiren şüpheliler M.D. ve A.K. saklandıkları Mutki ilçesinin bir köyünde, Emniyet Asayiş Şube ve İl Jandarma Komutanlığı görevlileri müşterek operasyonuyla yakalanmış, olayda kullanılan otomobil gizlendiği yerde bulunmuştur. Güroymak Adliyesine sevk edilen şüphelilerden M.D. ve A.K. tutuklanmış, M.Ş. D ve Ü.D. adli kontrol şartıyla serbest kalmıştır." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler