Bitlis merkezli uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı

Bitlis merkezli uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı

Bitlis merkezli 4 ilde eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 18 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu ve mühimmat ele geçirildi.

Bitlis Merkez, Van, Bingöl ve Muş illerinde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 21 şüpheliye yönelik 19 farklı adreste yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alınırken, 3 kişinin araması devam ediyor. Operasyonda uyuşturucu ve silah ele geçirildiği bildirildi.

Konu hakkında valilikten yapılan açıklamada, “Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadele operasyonu icra edilmiştir. Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 21 Mart 2019 günü Van, Bingöl, Muş, Bitlis il merkezi ve ilçelerinde eş zamanlı operasyon icra edilmiştir. Operasyon kapsamında Bitlis ve ilçelerinde 21 şüpheli şahsa ait 19 farklı adreste eş zamanlı olarak operasyon icra edilmiştir. Operasyon neticesinde 18 şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve 3 şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.” denildi.

Operasyonda uyuşturucu ve silah ele geçirildiği belirtilen açıklamanın devamında ise şu bilgilere yer verildi: “İcra edilen ev/araç aramasında; 226 gram Eroin, 148 gram toz esrar, 321 gram Metamfetamin, 457 adet uyuşturucu hap, 10 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan cam aparat, 5 bin 330 TL uyuşturucu madde ticaretinden kazanılan para, 1 adet laptop, 1 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet hassas terazi ve 10 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler