Bitlis'te uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Bitlis'te uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Bitlis'te polis tarafından şehirlerarası yolcu otobüsünde yapılan aramada, üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen iki şahsın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Bitlis Valiliği, polis kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen iki şahsın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını açıkladı.   

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada,: "Arıcılık Mevkii olarak bilinen yerde bulunan polis kontrol noktasında yapılan çalışmalarda, ilimiz üzerinden Diyarbakır istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü kontrol amacıyla durdurulmuş, görülen şüphe üzerine otobüste yolcu olarak seyahat eden M.S.O. ve T.M. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, T.M. isimli şahsın giymiş olduğu ayakkabının her ikisinin astarının altına gizlenmiş vaziyette 231,44 gram, M.S.O. isimli şahsın ise aynı şekilde giymiş olduğu ayakkabısının astarın altına gizlenmiş vaziyette 79,69 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandıkları ifade edildi. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.