Bitlis Valisi randevu alan vatandaşlarla birebir görüşüyor

Bitlis Valisi randevu alan vatandaşlarla birebir görüşüyor

Bitlis Valiliğinden randevu alan vatandaşlar belirlenmiş bir zamanda davet edilerek Valiyle birebir görüştürülüyor.

Bitlis Valiliği, randevu talep eden vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözülmesi için farklı bir uygulamaya gitti. Yapılan uygulama ile randevu talep eden vatandaşlar, belirlenmiş bir zamanda davet edilerek Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ile birebir görüştürülüyor. Söz konusu uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yeni uygulamanın ilk ayağı Bitlis Valiliği Konferans Salonu'nda yapıldı. Valilikten randevu talep eden vatandaşlar davet edilerek Vali İsmail Ustaoğlu ile birebir görüştürüldü. Görüşmede il müdürlerinin tamamı hazır bulundu.

Yeni uygulamayla ilgili kısa bir açıklama yapan Vali Ustaoğlu, halkın sorunlarının çözümü için sahada ve vatandaşların içinde olunması gerektiğini söyledi.

Ustaoğlu, "Bizim ilgili randevu taleplerine çare bulma adına bugün sizlerle bir araya gelelim ve bir gün belirleyelim dedik. İnşallah bundan sonra da bunu zaman zaman yapacağız. Valiliğimizle, belediyemizle ilgili sıkıntılarınızı, şikâyetlerinizin giderilmesi noktasında bir caba ve gayret içerisinde olacağız." dedi.

Talebin yerine getirilmesi ve şikâyetlerin ilgili kurumlar tarafından çözüme kavuşturulması için çalışma yapacaklarını belirten Ustaoğlu, şunları söyledi: "İl müdürü arkadaşlarımız da burada. Taleplerinizle ilgili notları hemen alacaklar. Taleplerinizin yerine getirilmesi noktasında da gayretli olacağımızın bilinmesini istiyorum. Yan tarafta kurulan masada yerimi alacağım. Sizlerin taleplerini dinleyeceğim. Bu taleplerinizin çözümü için gayret göstereceğiz."

Konuşmanın ardında Vali Ustaoğlu, daha önce Valilikten randevu talep eden vatandaşlarla görüşüp, taleplerin ve sorunların çözümü için kurum amirlerine talimat verdi. Valiliğin bu uygulaması, randevu talep eden vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.