Bitlis Valisi ve kurum amirleri iftar çadırında buluştu

Bitlis Valisi ve kurum amirleri iftar çadırında buluştu

Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve kurum amirleri, Bitlis Belediyesi tarafından açılan çadırda vatandaşlarla iftar açtılar.

Bitlis Belediyesi tarafından günde bin 500 kişilik yemeğin verildiği iftar çadırındaki yoğunluk dikkat çekiyor. Mahallebaşı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programı ve etkinliğine vatandaşlar yoğun katılım sağlıyor.

Açılan iftar programı öncesi Kur’an ziyafeti veriliyor. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarlar açılarak dualar ediliyor. Teravih namazından sonra ise farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve kurum amirleri belediye tarafından kurulan çadırda vatandaşlarla iftarını açtılar.

Ramazan boyunca iftar çadırlarında hizmet verileceğini belirten Bitlis Belediye Başkanı Nesrulah Tanğlay, ramazanı birlik ve beraberlik içinde geçireceklerini söyledi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve kurum amirlerinin, kurdukları çadırda vatandaşlarla birlikte iftar açmalarının kendilerini memnun ettiğini dile getiren Tanğlay, ramazanın aynı zamanda kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu ifade etti.

Belediye tarafından kurulan çadırda Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, İl Müftüsü M. Feysal Geylani, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur San, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler