Bitlis’te 2017 yılının son koordinasyon toplantısı yapıldı

Bitlis’te 2017 yılının son koordinasyon toplantısı yapıldı

​Bitlis’te Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında 2017 yılı 4’ncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bitlis’te Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında 2017 yılı 4’ncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bitlis Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ustaoğlu, Türkiye'nin geçirmiş olduğu süreç ve yaşanan olumsuzluklara rağmen sevindirici rakamların kamuoyuyla paylaşıldığını söyledi.

Ustaoğlu, "Ekonomideki alınan mesafe ve yatırımlarımızda elde ettiğimiz sonuçlara baktığımızda 2017 yılı gerek ilimiz açısından gerekse ülkemiz açısından da yine çok önemli bir yıl olarak tamamlanmış olacak." dedi.

Ustaoğlu, şunları söyledi: “Geçen hafta Ankara’da valiler toplantısında, ilgili bakanlarımızın da katılımıyla belli toplantılar gerçekleştirildi. Şunu gördük ki inşallah ülkemiz etrafındaki tüm sıkıntılara rağmen önümüzdeki süreçte de önemli atılımlara imza atacağını müşaade ettik. Bu anlamda bizlerin de ilimizde yatırımları takip ederek, ilimizin en ücra köşesindeki vatandaşımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Toplantıda 2017 yılında hazırlanan 430 projeye, toplam 4 milyar 63 milyon 258 bin 926 TL para harcandığı belirtilirken; 430 projenin 100’ünün tamamlandığı, 245’nin devam ettiği, 56 projenin ihale aşamasında olduğu ve 29 projenin de hâlâ başlanmadığı açıklandı.

Toplantı, bölge müdürleri ve kurum amirlerinin kentte yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi vermesiyle devam etti.

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler