Bitlis'te 4.4 kilogram eroin ele geçirildi

Bitlis'te 4.4 kilogram eroin ele geçirildi

Uyuşturucu kaçakçıları çocukları da suça bulaştırıyor.Bitlis polisi tarafından Bitlis Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında yapılan aramalarda, İran uyruklu bir şahıs ile suça bulaştırılan iki çocuk üzerinde yapılan aramalarda, 4 k

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis polisi tarafından, Van-Hakkari güzergahından Bitlis üzerinden şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan iki ayrı yolcu firmasına ait otobüslerde, yolcu olarak bulunan İran uyruklu bir şahıs ile suça bulaştırılan iki çocuk üzerinde yapılan aramalarda, eroin maddesi ele geçirildi.

 

Açıklamada, İran uyruklu şahsın beraberindeki bagajında bulunan satranç kutularının altlarına gizlenmiş halde ve suça bulaştırılan iki çocuktan  birinin beline sarılı vaziyette toplam 4 kilo 400 gram eroin maddesi ele geçirildiği belirtildi.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şahsın alınan ifadelerinin ardından, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği bildirildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.