Bitlis’te 57 STK’dan teröre lanet foto

Bitlis’te 57 STK’dan teröre lanet foto

Bitlis’te bir araya gelen 57 Sivil Toplum Kuruluşu Bitlis, Van ve Elazığ’da PKK tarafından yapılan bombalı saldırıları lanetledi.

Bitlis Merkez Ulu Cami önünde bir araya gelen 57 Sivil Toplum Kuruluşu üye ve temsilcileri, Bitlis, Van ve Elazığ’da PKK tarafından yapılan bombalı saldırılar, düzenlenen basın açıklamasıyla kınandı.

Basın açıklaması okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

STK’lar adına basın açıklamasını okuyan Bitlis AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, FETÖ’cü terör örgütüyle Türkiye’yi parçalamayı, milleti birbirine düşürmeyi amaçlayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK’ya çevirdiğini söyledi.

Her iki örgütün gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla Türkiye’nin varlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, istiklalini ve istikbalini hedef aldığını vurgulayan Tanglay, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır.”dedi.

Tanglay, şunları söyledi: “Millet olarak, teröristlere ve terörist eylemlere karşı, tefrikaya düşmeden, 15 Temmuz ruhunun samimiyeti, duyarlılığı ve vakur duruşuyla, yerli ve milli tavrımızı her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız. Tanklara, uçaklara ve bombalara karşı kendini siper ederek tarih yazan aziz milletimiz, terör karşısındaki kararlı duruşundan taviz vermeyecek, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Tüm terör örgütlerine ve onların ağababalarına buradan hep birlikte sesleniyoruz: öldürmekten vazgeçin, yolunuz çıkmaz yoldur. Milletimiz müsterih olsun.” diye konuştu.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.