Bitlis’te kaçak cep telefonu ve eroin ele geçirildi

Bitlis’te kaçak cep telefonu ve eroin ele geçirildi

Bitlis’te yol kontrollerinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak cep telefonu ve eroin maddesi ele geçirirken, olayla ilgili 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Bitlis yol kontrolleri esnasında durdurulan bir kamyonda yapılan aramada, 5 bin 390 adet farklı model ve markalarda cep telefonu ele geçirilirken, şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 64 kilo 47 gram esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, yol kontrolleri esnasında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada farklı model ve markalarda toplam 5 bin 390 adet cep telefonu ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan M.B. adlı şahsın yapılan işlemlerinin ardında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Tatvan ilçesi Ahlat yolu üzerinde yapılan uygulamalarda ise çok miktarda eroin maddesinin ele geçirildiği belirtilen açıklamanın devamında, “Kontrol amacıyla durdurulan N.A, B.A. ve U.A.adlı şahıslar üzerinde yapılan aramada, 41 adet paket halinde 17 kilo 29 gram, şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise 44 kilo 36 gram kokain ile 2 kilo 82 gram kubar esrar ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şahıslardan N.A. ve B.A. çıkarıldıkları adli makamlarca, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanmıştır.” denildi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.