Bitlis'te karla mücadele toplantısı

Bitlis'te karla mücadele toplantısı

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında karla mücadele toplantısı düzenlendi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında 2017-2018 yılı için karla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Valiliğin toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, kentin yoğun bir kar sezonuna gireceğini söyledi.

Ustaoğlu, "İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan bu sezonu atlatmak istiyoruz. Bir taraftan karla mücadele çalışmalarımız sürerken bir taraftan da terörle mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürecek. Ayrıca 100 bine yakın öğrencimizin eğitimi münasebetiyle yaşanabilecek birtakım sıkıntıların minimuma düşürülmesi noktasında birtakım tedbirlerimiz olacak. Her şeyden önemlisi, can güvenliği noktasında sağlıkla ilgili yaşanan sıkıntılara seri koordinasyon ve iş birliği ile herhangi bir zayiat olmadan problemlerin aşılması ve halledilmesi noktasında iyi bir koordinasyon oluşturmamız gerekecek." dedi.

Karla mücadeleye hazır olduklarını belirten Ustaoğlu, "Türkiye'de kar yağışının en yoğun yaşandığı il olması münasebetiyle bu konuda panik yapacak, krize girecek herhangi bir durum olmaması gerekir diye düşünüyorum. Sadece süreci sağlıklı yürütebilmek için herkesin kimle muhatap olacağı, kimin ne yapması gerektiği net bir şekilde belli olursa bu süreç sağlıklı şekilde yürüyecektir. Bu işin koordinesinde vali yardımcısının başkanlığında bir kriz ekibi oluşturulacak. Köy yollarının açılması için sağlık problemlerinin öne sürülerek asılsız ihbarlarda bulunan şahıslar hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Ustaoğlu'nun yanı sıra Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Aydoğdu ve kurum amirleri de katıldı. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.