Bitlis'te kaybolan çocuk ile kaçırıldığı iddia edilen genç bulundu

Bitlis'te kaybolan çocuk ile kaçırıldığı iddia edilen genç bulundu

Bitlis'te akşam yemeğinin ardında kaldığı yurttan ayrılarak haber alınmayan bir çocuk ile kaçırıldığı iddia edilen genç bulundu.

Bitlis il merkezinde kaldığı bir lisenin yurdundan akşam yemeğinin yedikten sonra ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan A.T. isimli çocuk, yapılan çalışmalar neticesinde bu sabah saatlerinde bulunarak, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, M.N.B'nin, oğlu B.B'nin kaçırıldığı iddiasıyla polis ekiplerine yaptığı başvuru üzerine çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Yapılan çalışmalar sonucu kaçırıldığı iddia edilen kayıp kişinin İzmir ilinde bulunduğu ve kaçırılma olayının gerçek olmadığı bildirildi.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "13.10.2018 günü saat 19:00 sıralarında Mahallebaşı Şehit Mustafa Yeter Polis Merkez Amirliğimize müracaatta bulunan M.N.B. isimli şahıs, oğlu olan B.B isimli şahsın kayıp olduğunu, oğlunun kendisini arayarak 'kaçırıldığını' söylediğini, oğlunun farklı kişilere borcu olduğunu beyan etmiştir. Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde kayıp şahıs, İzmir ilimizde bulunmuş ve kaçırılma olayının gerçek olmadığı anlaşılmıştır." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.