Bitlis’te KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı foto

Bitlis’te KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı foto

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanlığınca, KOSGEB bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanlığı tarafından, KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, işveren ve esnaf katıldı.

Girişimciler için 600 bin TL’lik yeni kredi sisteminin çıktığını, KOSGEB’in artık Bitlis’te hizmet vermeye başladığını belirten Tezcan, ödenecek paraların hayata geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Tezcan, şunları söyledi: “Girişimcilik belgesini veriyoruz. 600 bin TL’lik yeni kredi sistemi çıktı. Gerek bu sistemden gerekse de KOSGEB’in verdiği 100 bin, 150 bin gibi miktarla Bitlis’te iyi bir iş kurulabilir. Önemli olan alınacak paranın hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bizim esnafımızdan, sanatkârlarımızdan beklentimiz budur. Organize Sanayi Bölgemizi ilana çıktık. Gerçekten yatırım yapmak isteyen esnafımız ve işverenimiz müracaatlarını eksiksiz bir şekilde yapsın. Bu memleketin kalkınması için hep beraber çaba gösterelim.”

KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ise Bitlis’te yeni bir müdürlük olduklarını dile getirerek, KOSGEB İl Müdürlüğünün bütçesini alıp, işlemleri yerinde yapmaya başladıklarını ifade ederek KOSGEB hakkında katılımcılara bilgi verdi.  (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.