Bitlis’te kutlu doğum etkinliği için esnafa siyer kitabı dağıtıldı foto

Bitlis’te kutlu doğum etkinliği için esnafa siyer kitabı dağıtıldı foto

Bitlis’in Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde hafta sonu yapılacak olan Kutlu Doğum Etkinliği için esnafa siyer kitabı dağıtılarak etkinliğe davet edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklerden BEST-DER’in hafta sonu Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde düzenleyeceği Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlıklar tamamladı. Platform üyelerinden oluşan bir grup, etkinliğin yapılacağı ilçelere giderek, esnafa siyer kitabı ve el broşürü dağıtıp, etkinliğe davet etti.

Etkinlik davetini memnuniyetle karşılayan esnaf ve vatandaşlar etkinliğe katılacaklarını belirterek, ilçelerinde böyle güzel bir etkinliği düzenleyeceklerinden dolayı platform üyelerine teşekkür etti.

Yapılacak etkinlik için ilçelerde bulunan iş yerlerine afişler asıldı. Belediye tarafından hoparlörden sık sık etkinliğin yapılacağı duyuruları yapıldı.

Esnafa siyer kitabı dağıtarak davet yapan Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Üyesi Emrullah Uysal, hafta sonu Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde düzenleyecekleri Kutlu Doğum Etkinlikleri için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Uysal, “Esnafa dolaşarak siyer kitabı ve el broşürü dağıtarak davet ettik. İlçenin belirli noktalarına ve esnaflarımızın iş yerlerine afişlerimizi astık. Anons araçlarımız mahalleleri ve ilçe merkezini sürekli dolaşarak halkımızı davet edecek. Tüm çalışmalarımızı tamamladık. Hafta sonu yapılacak olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.” dedi. (İLKHA)















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler