Bitlis’te parmağına yüzük sıkışan gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Bitlis’te parmağına yüzük sıkışan gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Bitlis’te parmağına yüzük sıkışan gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Bitlis merkezde, Mehmet Tahir Emirkulu’nun (18) parmağına taktığı yüzük sıkıştı. Rahatsızlık vermesi üzerine genç, Bitlis Devlet Hastanesi acil bölünme gitti. Burada yapılan cerrahi müdahaleyle sıkışan yüzük çıkarılamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Hastaneye giden itfaiye ekipleri, Mehmet Tahir Emirkulu’nun parmağına sıkışan yüzüğü, titiz bir çalışmayla keserek çıkardı.

Yüzüğünün çıkarılmasının ardında Emirkulu, itfaiye ekiplerine ve hastane çalışanlarına teşekkür etti. Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay ise itfaiyenin sadece yangınlara müdahale etmediğini, yeri geldiğinde kurtarılmayı bekleyen bir kazazedeyi, yeri geldiğinde parmağına yüzük sıkışan bir vatandaşın yardımına koştuğunu belirtti.

Olcay, “Bize genç bir kardeşimizin parmağına yüzük sıkıştığı bilgisi verildi. Bizler hafta sonu demeden hemen ekiplerimizi yönlendirdik. Parmağına yüzük sıkışan gencimiz önce hastanenin acil bölümüne başvurmuş. Burada yapılan müdahaleyle yüzük çıkarılmayınca bize bilgi verildi. Ekiplerimiz, bu gencimizin parmağına zarar gelmeden titiz bir şekilde yüzüğü keserek çıkardılar. Çalışan itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyor, gencimize de geçmiş olsun.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler