Bitlis'te Polis midibüsü devrildi: 25 yaralı

Bitlis'te Polis midibüsü devrildi: 25 yaralı

Batman’dan Van’a giden polis midibüsünün Bitlis Buzlupınar Mevkiinde devrilmesi sonucu 25 polis yaralandı.

Batmandan Van’a göreve giden polis midibüsü Bitlis Buzlupınar Mevkiinde devrildi. Kaza sonucu 25 polis yaralandı. Midibüsteki polis memurlarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’da katılacağı toplu açılış töreni için görevlendirildiği öğrenildi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yaralı polisleri hastanede ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Başhekimliğe geçen Erkan, hastane yöneticilerinden polislerin durumları ile ilgili bilgi aldı.

Yaralı polislerden 6’sının İlçe Devlet Hastanesinde, 6’sının özel hastanede ve diğer yaralıların ise Bitlis’te tedavi altına alındığını belirten Erkan, yaralı polislerin durumlarının iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanmanın söz konusu olmadığını ancak her ihtimale karşı yaralı polislerin bir süre daha hastanede gözetim altında tutulacağını ifade etti.

Yaralı polislere geçmiş olsun dileklerini de ileten Kaymakamımız Sayın Murat Erkan, “Polisler Batman çevik kuvvetinden ekipler. Cumhurbaşkanımızın bugünkü Van programına görevli giderken, Buzlupınar mevkiinde tek taraflı bir kaza geçirmişler. Yaralı polislerin bir kısmı devlet hastanemizde diğer bir kısmı ise özel hastanedeler. Polislerin çoğu ayakta tedavi edildiler, diğerlerinin durumlarında her hangi bir sıkıntı yok. Endişelenecek bir şey yok. Tüm polislerimizin durumları iyi, durumu ağır olan polisimiz yok. Ben bu vesile ile hepsine geçmiş olsun diyorum.” şeklinde konuştu.    (Menderes Beysülen-İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler