Bitlis’te “Proje Eğitimi ve Fikir Kampı” düzenlendi

Bitlis’te “Proje Eğitimi ve Fikir Kampı” düzenlendi

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Bitlis’te “Proje Eğitimi ve Fikir Kampı” düzenlendi.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu’na bağlı Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu’nun Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans ile ortak yürüttüğü proje kapsamında Bitlis’te “Proje Eğitimi ve Fikir Kampı” düzenlendi.

Bitlis Öğretmenevi konferans salonunda 80 kişinin katılımıyla 3 gün süren eğitim kampı, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 14 ilin temsilcilikleri ve proje ekiplerinin katılımıyla gerçekleşti.

Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ensar Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, federasyon olarak Türkiye gençliğine değer ve ses getiren Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu çatısı altında bulundukları için gururlu olduklarını söyledi.

14 ilin temsilcilikleri ve proje ekiplerinin katılımıyla “Proje Eğitimi ve Fikir Kampı” düzenlediklerini ifade eden Kaya, “Dertli gençlik ve dokunan gönüller şiarı ile çalışıyoruz. Burada üç günlük güzel bir eğitim ve fikir kampı gerçekleştirdik. Bölge illerindeki özverili arkadaşlarımız proje ekipleri ile birlikte burada oldular. Çalışmaların devamının gelmesini ve temsilcilerimizin yerelde ve kendi illerinde örnek teşkil etmelerini dileyerek herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.  (Şükrü Tontaş-İLKAHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler