Bitlis’te uyuşturucu operasyonu: 10 şüpheli tutuklandı

Bitlis’te uyuşturucu operasyonu: 10 şüpheli tutuklandı

Bitlis merkez ve iki ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı.

Bitlis merkez, Ahlat ve Tatvan ilçelerinde, uyuşturucu kullanıcı ve tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 10 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. 

Valilikten yapılan açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Ahlat ve Tatvan ilçelerimizde 4 ay süre ile yapılan takip neticesinde, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcıları ve madde kullanıcılarına yönelik yapılan operasyon neticesinde, 9 Temmuz 2019 günü 10 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan operasyon neticesinde; 3 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan cam aparat, 61 gram Metamfetamin, 12 gram esrar maddesi, 5 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında ise olayla ilgili yakalanan İ.A., M.Ö., H.A., Y.G., A.Ç.K., S.T., H.K., M.İ., A.K ve R.A. isimli şüphelilerin, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.