Boykotlar Bahreyn Çalıştayı'nı başlamadan bitirdi

Boykotlar Bahreyn Çalıştayı'nı başlamadan bitirdi

Hamas'ın Filistin dışındaki Başkan Yardımcısı Muhammed Nezzal, Filistin Yönetimi'nin ve Filistinli grupların boykotunun Bahreyn Çalıştayı'nı başlamadan bitirdiğini söyledi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Filistin toprakları dışındaki Başkan Yardımcısı Muhammed Nezzal, gerek Filistin Yönetimi'nin, gerekse Filistinli grupların boykotları sayesinde Bahreyn Çalıştayı'nın daha başlamadan bittiğini söyledi.

Nezzal, Jared Kushner'in başında olduğu ekibin bilgiden ve deneyimden yoksun olduğuna dikkat çekti.

Kushner ve ekibinin, tarihi ve politik gerçeklerden habersiz olduklarını belirten Nezzal, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanının, halkların davalarına, siyasi değil ticari mantıkla yaklaştığını ifade etti.

Kuveyt'in Yüzyılın Anlaşması ve Bahreyn Çalıştayı konusundaki gösterdiği tavra övgüde bulunan Nezzal, "Kuveyt'in tavrı, Amerika'yı hoşnut etmenin kaçınılmaz bir kader olmadığını gösterdi." dedi.

Nezzal, Filistin Yönetimi'nin Bahreyn Çalıştayı'nı boykot etmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Ancak bunun uzlaşı konusunda olumlu yansımaları olacağı beklentisinde olmadıklarını kaydetti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler