Bozova'da 4 kişiyi öldüren zanlı Gaziantep'te yakalandı

Bozova'da 4 kişiyi öldüren zanlı Gaziantep'te yakalandı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, tabancayla 2'si kadın 4 kişiyi öldüren, 2 kişiyi de yaralayan şahıs, Gaziantep'te yakalandı.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, tabancayla 2'si kadın 4 kişiyi öldüren, 2 kişiyi yaralayan R. Şahin, Gaziantep'te gizlendiği eve düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz pazar günü Bozova ilçesine bağlı Kızlar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmanın kısa bir sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu R. Şahin, tabancayla Şıhmüslüm Şahin (62), Şiho Şahin (65), Emine Şahin (60) ve Narin Şahin'i (25) öldürmüştü, 2 kişiyi de yaralamıştı.

Polis, olay sonrası kaçan R. Şahin'i yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu R. Şahin'in Gaziantep'e geldiğini belirledi. Şahin'in Akyol Mahallesi'ndeki bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda R. Şahin yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramada bir tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şahin, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler