​Bu halka en çok benzeyen HÜDA PAR’dır

​Bu halka en çok benzeyen HÜDA PAR’dır

​Iğdır esnafını ziyaret ederek destek talebinde bulunan HÜDA PAR Iğdır milletvekili adayı Zeren, “HÜDA PAR halkın partisidir. Bu halka en çok benzeyen HÜDA PAR’dır.” dedi.

HÜDA PAR Iğdır milletvekili adayları Tuncay Sevinç ve Hamza Zeren, beraberlerindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

HÜDA PAR'ın yaptığı ziyaretten memnun olan esnaf, yaşadıkları ekonomik sıkıntı ve sorunlarını HÜDA PAR heyetiyle paylaştılar.

Ziyaret sırasında '24 Haziran 24 Fark' adlı broşürlerini de dağıtan HÜDA PAR milletvekili adaylarına esnafın teveccüh gösterdiği ve başarı temennilerinde bulunduğu gözlemlendi.

Ziyaretlerinin gayet olumlu geçtiğini belirten HÜDA PAR Iğdır milletvekili adayı Tuncay Sevinç, ziyaretleri şöyle değerlendirdi: “Iğdır esnafı bizi çok iyi karşıladı. HÜDA PAR'dan haberdar olduklarını ve ilgiyle takip ettiklerini belirttiler. Özellikle HÜDA PAR'ın siyasi duruşunu benimsediklerini de belirttiler. Yapılacak seçimde HÜDA PAR'ın mutlaka başarılı olması yönünde temenni beyan ettiler. İnşallah biz halkımızın duası ve desteği ile bu işin altından alnımızın akı ile çıkacağız.”

“HÜDA PAR halkın partisidir”

Iğdır esnafını hiçbir partinin ziyaret etmediğini belirten milletvekili adayı Hamza Zeren ise, “Bugün seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’ın en kalabalık caddesinde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Elhamdülillah bereketli bir çalışma oldu. Esnafımızın bizlere ilettiği sorun ve sıkıntılara da kulak verdik. Yaklaşık 120 bin seçmeni bulunan Iğdır’da bir çok parti çalışma gösteriyor. Ama bu çalışmalar hep tavandan yapılıyor. Biz HÜDA PAR olarak  hep halkla iç içeyiz. Bugün yaptığımız ziyaretlerde de esnafımız dile getirdi.  Kendilerine şu ana kadar hiçbir parti ziyarette bulunmamış. HÜDA PAR halkın partisidir. Bu halka en çok benzeyen HÜDA PAR’dır. Bunları birçok esnaf dile getirdi.” diye konuştu.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler