"Bu Hayatta Bende Varım" yürüyüşü yapıldı

"Bu Hayatta Bende Varım" yürüyüşü yapıldı

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "Bu Hayatta Bende Varım" sloganıyla farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Abide Meydanındaki Atatürk Anıtı’nda başlayan ve Cumhuriyet Caddesine kadar devam eden yürüyüşe Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, İl Müdür Yardımcıları Vefa Çelik ve Mehmet Cemil Sünbül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelleri, engelli bireyler ve vatandaşlar katıldı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "Bu Hayatta Bende Varım" sloganıyla düzenlenen ve Cumhuriyet Caddesi’nde tamamlanan farkındalık yürüyüşü sonrası konuşan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, devletin hayatın her alanında vatandaşlarının yanında olduğunu ifade etti.

Topkaya, "Devletimiz daima engelli vatandaşlarımızın yanındadır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İl Müdürlüğümüz personelleri, Özel Şafak ve Serhat bakım merkezinde kalan engelli bireylerimizle birlikte farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdik. Engelli bireylerimiz , toplumuzun emanetleridir. Onlar bizim kardeşlerimiz, evlatlarımız ve değerlerimizdir. Bu haftamızı dolu bir şekilde geçirdik. Vatandaşlarımızdan engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması noktasında desteklerini bekliyoruz” dedi.

"Bu Hayatta Bende Varım” sloganıyla düzenlenen yürüyüşte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının engelli bireylere yönelik sağladığı hizmet modüllerini içeren el ilanları dağıtıldı.

Basın açıklamasının ardından farkındalık yürüyüşüne katılan vatandaşlar  Özel Şafak ve Serhat Bakım merkezlerinde bulunan engelli bireylerin el emekleri ile hazırladıkları ürünlerden oluşan stantları gezdi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, Özel Şafak Bakım Merkezi’nde düzenlenen yemek programı ile sona erdi. (İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.