Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacaktır

Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacaktır

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğitim programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart 2019 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığının altını çizerek "Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğitim programına katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nı yerel seçimler öncesi gerçekleştirdiği bu toplantı silsilesi için tebrik ederek bugüne kadar kadınların taleplerine, beklentilerine ve eleştirilerine daima kulak verdiklerini söyledi. Son 17 yılda Türkiye’nin kadınlarını hayal kırıklığına uğratacak hiçbir adım atmadıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadınların emeğini, fedakârlığını, samimi mücadelesini daima baş üstünde tutarak çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Mart 2019 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığının altını çizen Erdoğan, bu mahalli idareler seçiminin belki de ana muhalefetin sonu olacağını ifade etti.

Bugüne kadar ayrımcılığın, hizipçiliğin, ırkçılığın, meşrep siyasetinin parti kapısından içeri girmesine müsaade etmediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisinin milleti bölmesine, insanları birbirine düşürmesine fırsat tanımayacaklarını belirtti.

Kazanma umudu olmayan ana muhalefetin sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyeceğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha şimdiden bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak kurmak için kirli pazarlıklara girişmeleri boşuna değildir. Bir taraftan bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar, diğer taraftan da Suriyeli muhacirlere zalim Esed’in diliyle saldırıyorlar. Her seçim döneminde olduğu gibi, bu sefer de muhacir ile ensar arasına fitne tohumları ekmeye çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

"Aynı hezimeti yaşayacaklar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefetin ırkçı kelimeler ve şoven ifadelerle, savaştan kaçan mazlumları hedef alarak üç beş oy kazanacağını düşündüğünü söyleyerek sözlerini şöyle devam etti:

"Yedi yıldır büyük bir sabır ve alicenaplıkla Suriyeli mazlumlara ev sahipliği yapan bu millete galeyana getirmek için söylenmedik yalan bırakmıyorlar. Fakat tüm çabalarına, kışkırtmalarına rağmen Türk milletinin basiret ve ferasetini aşamadılar, anlayamadılar. Buna rağmen her seçim döneminde aynı şeyleri yapıp farklı sonuç ummaktan bir türlü kendilerini kurtaramıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, inşallah yine aynı hezimeti yaşayacaklar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında Mart 2019 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığının altını çizerek "Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacaktır. Çünkü bu ana muhalefetin başındaki zat sadece millete değil, aynı zamanda CHP’nin başına da bela, yani CHP’yi de bizim özellikle bundan kurtarmamız lazım." ifadelerine yer verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler