Bu organizasyona katılım gösteren herkes kazandı

Bu organizasyona katılım gösteren herkes kazandı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı'na İstanbullular büyük ilgi gösterdiler.

İstanbul’da 30 farklı merkezde 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Siyer Sınavı sonrasında konuşan Peygamber Sevdalıları Marmara Koordinatörlüğü Sözcüsü Yusuf Tutak, "Bu bir sınav değil, bu yarışmanın kaybedeni yok. Bu organizasyona katılım gösteren herkes kazandı." dedi.

İstanbul’da 30 farklı merkezde 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen sınavda 7’den 70’e tüm katılımcılar ter döktü.

Yapılan sınavın ardından İLKHA’ya konuşan Peygamber Sevdalıları Marmara Koordinatörlüğü Sözcüsü Yusuf Tutak, emeği geçen herkese teşekkür ederek, yapılan sınavın kaybedeninin olmadığını söyledi.

"Allah Resulünün en güzel örnek oluşunu hedef edindik"

Tutak, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak genelde Marmara bölgesi özelde İstanbul’da yaklaşık 4 ay süren çalışmalarımızı bugün nihayete erdirmiş bulunuyoruz. Elhamdülillah Siyer Sınavı'na İstanbul’da 15 bin kişi başvurdu. Zaten bizler de misyon olarak Allah Resulünün (Sallalahu Aleyhi Vesellem) en güzel örnek oluşunu hedef edindik. Bir kardeşimizle konuştum. Onu dinleyince, hedefimize ulaştım, dedim. Kardeşimiz dedi ki 'Ben kitabı okumaya başlarken sınava gireyim de bir hediye kazanayım diye hedefim vardı.  Ama okudukça peygamberimi tanıdım. Tanıdıkça daha çok sevdim." dedi.

"Bu organizasyona katılım gösteren herkes kazandı"

4 ay boyunca sınav için çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür eden Tutak, son olarak şunları kaydetti:

"Küçücük çocukları anneleri ve babalarıyla sınava gülümseyen yüzleriyle geldiklerinde inanın bizim de yüzümüz güldü. Elhamdülillah Resulullah’a âşık gönüller şu an bir arada toplanmış. Aslında bu bir sınav değil, bu yarışmanın kaybedeni yok. Bu organizasyona katılım gösteren herkes kazandı. Uhrevi kazancın yanı sıra dünyevi bir kazanç da olacak. Bu yarışmada 5 umre hediyemiz olacak. Yaklaşık 50 dizüstü bilgisayar hediyemiz var. Aynı zamanda bisikletler ve tabletler ve benzer hediyeler olacak. Yaklaşık 2 bin tane hediye dağıtılacak inşallah. Yani hem dünyevi hem de uhrevi olarak kazanmış olacağız. Gecesini gündüzüne katan az veya çok bu alanda çalışan tüm gönüllülerimize buradan teşekkür ediyorum."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler