“Bu sınavın kaybedeni olmaz”

“Bu sınavın kaybedeni olmaz”

​Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen umre ve 2 bin ödüllü Siyer Sınavı'na Malatya'da yoğun katılımla yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla Siyer Sınavı bugün yaklaşık 300 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Malatya'da 15 ayrı noktada yapılan sınava binlerce kişi katıldı.

Geçen yıla oranla yoğun katılımın olduğu sınava giren yarışmacılar sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okullarda hazır bulundular. Soğuk havaya rağmen sınava kimi yarışmacıların çocuklarıyla birlikte kimi yarışmacılarında ailece sınava girdiği görüldü.

Peygamber Sevdalıları Malatya Koordinatörü M. Nur Özgen bu sınavın kaybedeninin olmadığını söyleyerek, sınav için hazırlık yapan herkesin kazandığını belirtti.

Özgen, "2018 Siyer Sınavı için yapılan çalışmalar sonucunda bu yıl yoğun bir başvuru yapıldı. Bu yıl yapılan sınava 3300 kişi katıldı. Ayrıca önceki yıllarda sınav için birkaç tane merkezde yaparken bu yıl ilçelerde ve köylerinde sınava girmelerini sağladık. Dereceye giren katılımcılar, umre ve çeşitli ödüllerle ödüllendirileceklerdir. Bu sınavın kaybedeni olmaz, çünkü sınav sayesinde Peygamberimizi biraz daha tanımış oluruz ve hayatımıza ona göre yön veririz." ifadelerini kullandı.

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler