Bu tür sınavlar devamlı olmalı

Bu tür sınavlar devamlı olmalı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katılanlar, bu tür sınavların devamlı yapılması gerektiğini belirttiler.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Ceyhan İlim Der koordinatörlüğünde Kutlu Doğum Siyer Sınavı gerçekleştirildi.

Ceyhan Arif Hasan Bilici İmam Hatip Ortaokulunda dört ayrı kategoride yapılan sınav öncesi katılımcılara sınava dair anket dolduruldu.

Sınav hakkında konuşan Kutlu Doğum Siyer Sınavı Ceyhan Koordinatörü Zülfü Şahin, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her yıl Türkiye genelinde neslimizin ihyası için düzenlediğimiz bu etkinliğe diğer yıllara nazaran bu yıl daha fazla katılımın olduğunu gözlemledik. İnşallah her yıl bu hayırlı hizmetimizi daha ileriye götürmek için gayret sarf edeceğiz." dedi.

Sınav sonrası duygularını dile getiren katılımcılar ise bu tür faaliyetlerin sürekli yapılmasını istediler.

Üçüncü kategoriden sınava katılan Eşref Can Solak, "Bu tür sınavlarda maddi yönden ödül elde edemesek bile manevi yönden birçok ödül kazanıyoruz. Böylece peygamberimizi daha iyi tanımış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Siyer Sınavı'na katılmayı çok sevdiğini belirten Ramazan Kılıç ise bu tür sınavların devamlı yapılması gerektiğini vurguladı.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler