Bugüne kadar 189 tane sosyal tesis yaptık

Bugüne kadar 189 tane sosyal tesis yaptık

​Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar ilçede 189 tane sosyal tesis yaptıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Yeşilevler Mahallesi’ne yaptırdığı Yeşilevler Sosyal Tesisini törenle vatandaşın hizmetine açtı.

Yeşilevler Mahallesi’nde düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. 

Tahmazoğlu, "Seçildiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden, 'eksiklerimiz var, gediklerimiz var' demeden sizlere hem kaynak hem de hizmet üretmek için çalıştık. Şahinbey’de göreve geldiğimizde hiç taziye evi yokken, şu an bay-bayan taziye evi sayımız 280 oldu. Muhtarımız bizden sosyal tesis istediğinde burayı uzun bir süre taradık ama yer bulamadık. Daha sonra buradaki imam lojmanını yıkarak. Buraya hem tesis yaptık üstüne de imam ve müezzin için lojman yaptık. Bizim derdimiz geçmişin açmış olduğu yaraları kapatmak. Bu tür tesisleri yapmak için maalesef yer bırakmamışlar. Tesisleri yapmak için evleri kamulaştırıp yıkıyoruz. Daha sonra tesis yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızda 2002 yılında göreve geldiğinde devletin kasasında memurun maaşını verecek para yoktu. Ama şimdi baktığımızda oto yollar, hastaneler, hava limanları, köprüler, kavşaklar, okullar, üniversiteler, savunma sanayi ve enerjide yapılan yatırımlarla birçok önemli hizmetin altına imza attı. Demek ki iyi niyetli çalışırsan oluyormuş." dedi.

İlçede yaptıkları hizmetleri de anlatan Tahmazoğlu, "Şahinbey’de 606 tane park yaptık ki bunlardan birsi Türkiye’nin en büyük parkı. 189 tane sosyal tesis yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 10 milyon metrekare asfalt 4 milyon metrekare kilit taşı yapmışız. Şu anda Şahinbey’de asfalt ve kilit taşı ihtiyacı olan bir yer yok. İlçemizde restorasyon çalışmaları yaptık. Yeni bir kültür merkezi yaptık ve inşallah çok yakında hizmete açacağız. Mecidiye Han’ı bitiriyoruz orayı da sahaflar çarşısı yapacağız. Konut yaparak dar gelirli aileleri konut sahibi yaptık ve herkesi ev sahibi yapa bilmek için bu çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

 Şahinbey AK Parti İlçe Başkanı Avukat Hasan Teke de yapılan hizmetlerden dolayı Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise Tahmazoğlu’nun siyasi ayrım yapmadan Şahinbey ilçesinin her köşesine hizmet götürdüğünü belirtti.

Yeşilevler Mahalle Muhtarı Mustafa Kınacı da Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesisten dolayı teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler