Bulanık’ta PKK operasyonu

Bulanık’ta PKK operasyonu

Muş’un Bulanık ilçesinde gerçekleştirilen PKK operasyonlarında bir kişi gözaltına alınırken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Bulanık ilçesinde polise atılan ses bombasının ardından gerçekleştirilen PKK operasyonlarında bir kişi gözaltına alınırken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, 13 Eylül 2015 günü sabah saat 06.00 sıralarında Bulanık ilçesinde görevli polise yönelik atılan ses bombalarını atan şahıslara yönelik operasyon başlatıldı.

Şahısların tespiti için ilçede bulunan Bediüzzaman Camii çevresinde PKK mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda, Ş.Y isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındığı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalar sırasında; 35 adet atıma hazır halde Molotof Kokteyli, 11 kutu havai fişek, 3 adet kaleşnikov şarjörü, Şarjörlere basılı halde toplam 90 adet Kaleşnikov mermisi, Molotof kokteyli yapımında kullanılmak üzere çok sayıda bira şişesi ve 1 adet gaz maskesi ele geçirildiği belirtildi.

Valilik yaptığı açıklamanın devamında, Bulanık İlçe Merkezinde 7 adet barikatında TOMA’lar ile kaldırıldığını belirtildi. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler