Bursa'dan Ağrılı öğrencilere kitap yardımı

Bursa'dan Ağrılı öğrencilere kitap yardımı

​Bursa’da bir okul, Ağrılı öğrencilere kitap yardımında bulundu.

Bursa İlkgüneş Okulları, düzenlenen kampanya ile Ağrı Kuvay-i Milliye İlköğretim Okulu’na kitap yardımında bulundu.

Hikâye, Kitap ve Test Kitaplarının toplandığı kampanya çerçevesinde Ağrı’ya gönderilen kitaplar, Ağrı Kuva-i Milliye İlköğretim okuluna teslim edildi.

Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ, akademik başarıların yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirterek, "Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bursa İlkgüneş Okullu Müdürü Mehmet İstemihan yani Eski Genç Birlik Başkanımız tarafından bize gönderilerek kardeş okul seçtiğimiz okulumuza yardım da bulunmamızı istedi. Bizler de Genç Birlik Şubesi olarak yönetimimizle birlikte okulumuza Bursa İlkgüneş Okulları adına kitaplarımızı getirerek teslim ettik. Buradaki en büyük amacımız, öğrencilerimizdeki sosyal sorumluluk duyarlılığını artırmak." dedi.

Ağrı Kuvay-i Milliye İlköğretim Okulu Müdürü Nurcan Çelik ise, kitap yardımının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek, "Okulumuzun kitaba ihtiyacı vardı. Bu anlamda kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirilen bu kitap bağışı çok anlamlı oldu. Kitap ve kaynak sıkıntısını gidermede bize büyük bir katkı sağlayacak. Bundan dolayı okulumuzu kardeş okul seçerek yardımlarını esirgemeyen Bursa İlkgüneş Okulları Müdürü, öğretmen ve öğrencilerine okulumuz adına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.