Bursa Umut Kervanı, gelen bağışları muhtaçlara ulaştırdı

Bursa Umut Kervanı, gelen bağışları muhtaçlara ulaştırdı

Bursa Umut Kervanı, katıldıkları bir televizyon programında yapılan bağışları fakir ve muhtaç ailelere ulaştırdı.

BURSA-Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Zenginler ile fakir aileler arasında köprü görevi gören Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği yetkilileri, geçtiğimiz aylarda fakir ailelerin yaşadıkları dramı Rehber TV’de yayınlanan Umut Kervanı programında gündeme getirirken,  canlı yayına katılarak yardımda bulunan hayırseverlerin yaptıkları yardımları fakir ailelere ulaştırdı.

Yardımseverlerin yardımlarını muhtaçlara ulaştıran Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel sekreteri Fethullah Özsoy, muhtaç ailelerden Nihat Yucar’a nakdi yardım, beşik ve giyim yardımını, Zeynep Korkmaz’a Nakit, giyim ve bir yıllık gıda yardımı, Hafiyat Kartal’a ise nakit, bebek arabası ve giyim yardımını ulaştırdıklarını söyledi.

.

Son olarak yardımseverlere yaptıkları yardımlardan teşekkür eden Özsoy, “Başta böylesi bir hayra vesile olan Rehber TV ve programcılarına, daha sonra da Rehber TV aracılığıyla bize ulaşan çok değerli yardımseverlere, Bursa Umut Kervanı adına, çok teşekkür ediyoruz. Allah bu gibi hayırlı işlerde payı olan herkesten razı olsun.”şeklinde konuştu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.