Bursa Umut Kervanı Ramazan yardımlarına devam ediyor foto

Bursa Umut Kervanı Ramazan yardımlarına devam ediyor foto

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği’nden 160 aileye Ramazan yardımı yapıldı.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sürekli söz ettiren Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği Ramazan ayında fakir ve muhtaçların yüzünü güldürdü.

Bursa merkezde Ramazan ayı içinde 160 aileye yardım yapan derneğin Ramazan ayının sonuna kadar yaptıkları yardımların artarak devam etmesi hedefleniyor.

Zenginler ile fakirler arasında köprü görevi gören Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği’nin Genel Başkanı Adnan Alınç, Ramazan ayında yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Başkan Alınç, Ramazan ayı içinde onlarca aileye nakdi yardımlar, yine onlarca aileye binlerce liralık giyim yardımı ve 120 aileye de 7 bin 200 TL civarında gıda yardımı olmak üzere şu ana kadar toplamda 160 aileye yardım götürdüklerini kaydetti.

Ramazan ayında insanların yardım noktasında duyarlılığının arttığını belirten Alınç, “Bizler sadece bir aya, yani Ramazan ayına mahsus yardım yapmıyoruz.  Bizler her zaman yardım götürmekteyiz, özellikle yetimlere ve kalıcı hastalığı olanlara. O nedenle bu yardımların mütemadiyen devam etmesi gerekmekte. Bu noktada zengin ve duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza özellikle duyarlı olan tüm Müslümanlara çağrıda bulunuyoruz. Yani bizim bu fakir ve muhtaçlara yardımlarımızı düzenli olarak sürdürebilmemiz için gerek gıda, gerek nakdi, gerek beyaz eşya ev eşyası olarak yardımlarını talep ediyoruz. Bu noktada bize ulaşabilirler. İnternet adresi telefon numaralarımız buradan bizimle irtibat kurup fakir ailelere yardımlarını ulaştırabilirler.”şeklinde konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.