Bursa Yıldırım Belediyesinden 6 bin aileye erzak yardımı

Bursa Yıldırım Belediyesinden 6 bin aileye erzak yardımı

Bursa’nın Yıldırım İlçe Belediyesi bünyesinde hizmete başlayan Sevgi Market Projesi ile, 6 bin aileye erzak yardımında bulunuldu.

BURSA-Sevgi Market Projesi ile 6 bin aileye erzak yardımı yaptıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da yaşayan ayni ve nakdi yardıma muhtaç her kesime ulaştıklarını ifade etti.

 

Yıldırım’da yaşayan herkesin yanlarında olmayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Edebali, “Yıldırım’da büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin her bir ferdini önemsiyoruz. Yıldırım’ı daha iyi bir noktaya getirmek adına yaptığımız hizmetlerle, yardıma muhtaç hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

“Yardıma muhtaç her kesime ulaştık”

Yıldırım Belediyesi olarak yeni dönemde 6 bin 12 aileye erzak yardımı yaptıklarını belirten Edebali, “Yenilenen yüzü ile hizmete geçirdiğimiz Sevgi Market’ten, ailelerimize erzak yardımı yaptık. Sosyal Doku Analizi ve Paylaşım Atölyesi projelerimiz sayesinde, 176 aileye yeni eşya yardımı yaparken, 185 ailemize ise, vatandaşlarımızın kullanmadıkları, ancak kullanılabilir durumda olan eşyaları ulaştırdık. Ayrıca 60 ailemize soba dağıtımı gerçekleştirdik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuran 135 asker ailesine de yardımda bulunduk. Yıldırım’da yaşayan ayni ve nakdi yardıma muhtaç her kesime ulaştık.” ifadelerini kullandı.

“Engellilere 22 adet tekerlekli sandalye ulaştırıldı”

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitim-öğretim hayatlarında da yanlarında olduklarını ifade eden Edebali, “Yıldırım’daki çocuklara 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde toplam 547 adet kırtasiye seti hediye ettik. ‘Engelleri Aşan Yıldırım’ hedefini oluşturma adına dezavantajlı kesimlerin de sesi olduk. Yeni dönemde 7 tanesi akülü olmak üzere toplam 22 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştırarak engelli vatandaşlarımızı da yalnız bırakmadık.” şeklinde konuştu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler