Bursa’da başıboş at operasyonu

Bursa’da başıboş at operasyonu

Bursa Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevrede başıboş dolaşan atlar ve kaçak barakalara yönelik bir operasyon düzenledi.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevrede başıboş dolaşan atlar ve kaçak barakalara yönelik büyük bir operasyon düzenledi. Güneştepe, Yunuseli ve Emek mahallelerinde başıboş dolaşan çok sayıdaki sahipsiz at, Osmangazi Zabıta ekiplerinin, çevik kuvvet ve karakol polisleri ile birlikte düzenlediği operasyonla toplandı.

Sahipsiz dolaşan 13 at, ekipler tarafından toplanarak kamyonlara yüklendi ve Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı’na teslim edildi. Atların toplanmasının ardından Güneştepe Mahallesinde Seyithan Çarboğa’ya ait kaçak ahır, içerisindeki iki koyunun dışarıya çıkartıldıktan sonra iş makinesi tarafından yıkıldı.

Daha sonra boş arazilere kaçak olarak yapılmış olan diğer ahır, baraka ve çadırlar da tek tek yıkıldı.

Atlarının belediye tarafından yakalandığını duyup olay yerine gelen vatandaşlarla belediye ekipleri arasında tartışmalar yaşandı.

Güneştepe Mahallesi’ndeki başıboş at toplanıp kaçak baraka ve çadırların yıkılması operasyonunun ardından ekipler, bu kez de Emek Mahallesinde Suriyeli göçmenlerin kaldığı kaçak çadır ve barakaları yıktı.

Gün boyu süren operasyonda, Güneştepe ve Emek mahallelerinde 13 tane başıboş at toplandı. 50’ye yakın kaçak ahır, baraka ve çadır zabıta ekipleri tarafından yıkıldı.

İLKHA























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.