Bursa’daki trafik kazasında hayatını kaybedenler defnediliyor

Bursa’daki trafik kazasında hayatını kaybedenler defnediliyor

Bursa’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler yapılan işlemlerinin ardından toprağa veriliyor.

Dün Bursa’nın İnegöl İlçesi yakınlarında meydana gelen ve 7 bayan işçinin hayatını kaybetmesine neden olanlar trafik kazasında, hayatını kaybedenler yapılan işlemlerin ardından toprağa veriliyor.

Özlem İnan toprağa verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Özlem İnan (36)’ın Ataevler Cemevi'ndeki cenaze törenine katılırken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise, hayatını kaybeden Elvan Mutlu'nun Hacı Hatip Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.

Cemevi'nde düzenlenen törene, Özlem İnan’ın eşi Cömert İnan ve yakınları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve çalışma arkadaşları katıldı.

Cenaze namazının ardından Özlem İnan’ın naaşı Mudanya İlçe mezarlığında toprağa verildi. 4 yaşında bir çocuğu olan Özlem İnan'ın, geçen yıl akciğer kanserini yendiği öğrenildi.

Leyla Yalçın toprağa verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra Leyla Yalçın (32)’ın cenaze törenine katıldı. Pancarlı Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Leyla Yalçın evli ve 2 kız çocuk annesiydi.

Elvan Mutlu toprağa verildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise, trafik kazasında hayatını kaybeden Elvan Mutlu'nun Hacı Hatip Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. Namazın ardından Mutlu, Hamitler mezarlığında defnedildi.

Güleydan Sezer toprağa verildi

Güleydan Sezer, Gülbahçe Yenidoğan Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hürriyette ki mezarlıkta defnedildi.

Fatma Hacıoğlu toprağa verildi

Fatma Hacıoğlu, Yenikaraman camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler mezarlığında defnedildi.

Leyla Çiçek toprağa verildi

Leyla Çiçek, Güzelyalı da ki Duran camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Meyse Keskin memleketine gönderildi. Meyse Keskin’in cenazesi ise Balıkesir’in Manyas ilçesine gönderildi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler