Bütün hemşerilerimi ve kardeşlerimi mitinge bekliyorum

Bütün hemşerilerimi ve kardeşlerimi mitinge bekliyorum

​Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Yapıcıoğlu, İstasyon Meydanı’nda düzenleyeceği mitinge, ilişkin "Bütün hemşerilerimi, bütün dostları ve bütün kardeşlerimi bekliyorum. Mitingde net mesajlarımızı vereceğiz." çağrısında bulundu.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu, yarın saat 17.30’da İstasyon Meydanı’nda düzenleyeceği mitinge katılım çağrısında bulundu.

İLKHA'ya konuşan Yapıcıoğlu, yarın düzenleyeceği mitinge ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ramazan ayını sona ermesiyle çalışmalarına hız verdiklerini belirten Yapıcıoğlu, bugün Sur ilçesi sınırları içerisinde çalıştıklarını belirtti.

"Mitingde net mesajlarımızı vereceğiz"

Yapıcıoğlu, "Mitingimiz ikindi namazından sonra olacak. Saat 17 gibi toplanmaya başlayacağız. 17.30 gibi başlamayı düşünüyoruz. Bütün hemşerilerimi, bütün dostları, bütün kardeşleri bekliyoruz. Orada mesajlarımızı detaylı bir şekilde, ayrıntılı bir şekilde, net mesajlarımızı vereceğiz. Hem Diyarbakır’a hem kendi tabanımıza hem bütün milletimize hatta bütün dünyaya, şu anda memleketi idare edenlere ve idare edilenlere etraflıca mesajlarımızı vereceğiz. Coşkulu bir miting olmasını bekliyoruz, ümit ediyoruz. Bu nedenle bütün dostları çağırıyoruz. Bizi görmek istemeyenlere bazı şeyleri göstermek gerekir. Pazar günü seçim sandığında göstermeden önce, cuma günü, önce bir meydanda kendimizi gösterelim inşallah. Ta ki pazar günü sandıktaki görüntü daha bir anlam kazansın, daha bir görüntü netleşsin inşallah." şeklinde konuştu.

"Gidemediğimiz yerlerdeki kardeşlerimiz kusurumuza bakmasınlar"

Seçim çalışmaları kapsamında çok istedikleri halde birçok yere gidemediklerini söyleyen Yapıcıoğlu, "Dün Lice’deydik, Kulp’taydık. Oradaki vatandaşlara miting davetimizi ve mektubumuzu teslim ettik. Onları da davet ettik mitingimize. Şu ana kadar gidilmedik üç ilçemiz kaldı. İnşallah onlara da gideceğiz. Biz şu dezavantajı yaşıyoruz. Parti olarak seçime gidenler on ikişer adayla sahayı parsellemişler, bölüşmüşler. Biz tek başımıza, tek bir aday olduğumuz için, bağımsız aday olarak girdiğimiz için belki her tarafa yetişemedik. Bu vesileyle bütün hemşerilerime bütün kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; kusurumuza bakmasınlar, gerçekten Diyarbakır çok geniş bir alan. Bir kişinin her tarafa yetişmesi mümkün değil. Gönül arzu ederdi ki her köyümüze her mahallemize ayrı ayrı gidelim. Her vatandaşımızı ayrı ayrı ziyaret edelim, elini sıkalım, onun görüşlerini alalım, derdini dinleyelim. Fakat bu fiili ve fiziki olarak mümkün değil. Gidemediğimiz yerlerdeki kardeşlerimiz kusurumuza bakmasınlar. Mazur görsünler. Ama şunu da ilave edeyim; inşallah seçimden sonra, sonuç ne olursa olsun, seçilsek de seçilmesek de biz sürekli halkımızın içinde olan bir siyasi hareketiz, biz yine o kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz, ihmal etmeyeceğiz, unutmayacağız inşallah." dedi.

"Milletimizin sesi, eli, gözü, kulağı kısacası hizmetkârı olmaya çalışıyoruz"

Yapıcıoğlu, son olarak şunları söyledi: "Biz her şeyden önce şunu söylüyoruz, diyoruz ki; biz inşallah Diyarbakır’ın ve bütün milletimizin sesi, eli, gözü, kulağı kısacası hizmetkârı olmaya çalışıyoruz. Eğer teveccüh ederlerse, o yetkiyi bize verirlerse bizi kendi vekilleri olarak Ankara’ya göndermeyi uygun görürlerse, biz onların hakkını, hukukunu savunacağız. Bir anlamda onların avukatlığını yapacağız. Onların gören gözü, tutan eli, hesap soran dili ve onlar adına memleketin sorunlarını, milletin gerçek gündemini siyasetin gündemine taşıyan sözcüleri, temsilcileri olmaya gayret göstereceğiz inşallah."

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.