Büyük medeniyeti kuracak gençler istiyoruz

Büyük medeniyeti kuracak gençler istiyoruz

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde öğrencileri ziyaret ederek burada gençlere seslenen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Bizim geçmişimizi teşkil eden o büyük medeniyeti kuracak gençler istiyoruz.” dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hilvan ilçesini ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi ve Hilvan Belediyesi bilgi evinde üniversiteye hazırlık kurslarını ziyaret eden Vali Erin öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın ilk şartının, eğitimde başarılı olmak olduğunu ifade eden Vali Erin, Üniversiteye hazırlık kurslarını yakından takip ettiğini, her hafta ilçe ilçe öğrencilerin durumlarını sorduğunu ve öğrencilerin başarısını çok önemsediğini kaydetti.

Erin, “Bizim, Urfa’da Vali ve Kaymakam olarak üzerinde en çok durduğumuz konu budur. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak. Geçen yıl bu etüt merkezlerini yoğunlaştırarak ilçelerimizin tamamında açtık. Önümüzdeki dönemde daha sistemli, daha kurumsal bir yapıyla devam edeceğiz.” dedi.

Öğrencilerin başarısı için gerekli ortamı oluşturduktan sonra öğrencilerden başarı beklediklerini belirten Erin, “Biz size güveniyoruz, siz de bu güveni boşa çıkarmamak için elinizden geleni yapın. Tek amacımız, tek derdimiz sizin buralardan iyi üniversitelere gidip memlekete ve millete faydalı olmanızdır. Bizler de sizin gibi buralardan yetişmiş birileriyiz. Buranın zorluklarını biliyoruz ama bugün Allah’a şükür imkânlar çok daha iyi, bu imkânlar içinde sadece üniversiteye giden değil, bizim geçmişimizi teşkil eden o büyük medeniyeti kuracak gençler istiyoruz. Düzgün, çalışkan, ahlaklı ve her yönüyle örnek olabilecek gençlerin buralarda barındığını biliyoruz, onlar sizin aranızdadır.” Şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.