BYEGM 3 ilde seçim için basın merkezi kuracak

BYEGM 3 ilde seçim için basın merkezi kuracak

​BYEGM, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimleri takip etmek isteyen basın mensupları için Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da üç ayrı basın merkezi kuracak.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) 24 Haziran'da yapılacak olan seçimleri takip etmek isteyen yerli ve yabancı basın mensupları için Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da üç ayrı basın merkezi kurulacağını açıkladı.

BYEGM'den yapılan yazılı açıklamada, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimini takip etmek isteyen yerli ve yabancı basın mensuplarının mesleki faaliyetlerini en iyi şekilde yürütmelerini temin etmek üzere Genel Müdürlüğümüzce 24 Haziran 2018 tarihinde Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da üç ayrı basın merkezi kurulacaktır." denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Kurulacak basın merkezleri BYEGM tarafından verilen sarı basın kartı sahibi yerli ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek üzere yurtdışından gelen ve Genel Müdürlüğümüzce akredite edilen, geçici akreditasyon kartı sahibi uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olarak hizmet verecektir."

Seçim sonuçlarına dair verilerin Anadolu Ajansı tarafından sağlanacağı belirtilen açıklamada, basın mensuplarına belirli bir düzen ve sıra dahilinde canlı yayın yapma imkanı sunulacağı, internet erişiminin mevcut olduğu, yiyecek ve içecek ikramı yapılacağı ifade edildi.

Kurulacak basın merkezlerin adresleri şöyle:

"Ankara: Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü

Ceyhun Atıf Kansu Caddesi, No: 122, Balgat/Ankara

İstanbul: Hilton Istanbul Bosphorus

Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul

Diyarbakır: Mitannia Regency Hotel

Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cd. No: 2/A, Yenişehir/Diyarbakır"

Basın merkezlerinin sabah 10.00’dan itibaren hizmete açık olacağı kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.