Çadır kent çalışanlarının iş süreleri bir ay uzatıldı

Çadır kent çalışanlarının iş süreleri bir ay uzatıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki AFAD Çadır Kent Konaklama tesisi çalışanlarının iş süreleri Ankara'da milletvekilleriyle görüşmelerinin ardından bir ay uzatıldı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki AFAD Çadır Kent Konaklama tesisinin başka il ve ilçelere taşınmasıyla beraber işsiz kalmaktan endişe duyan 529 işçinin iş süreleri bir ay uzatıldı.

Viranşehir ilçesinde AFAD Çadır kent konaklama tesisinin başka il ve ilçelere taşınacak olmasının ardından işçileri temsilen 45 kişi Ankara'da bazı milletvekilleriyle görüştü.

Görüşmeye ilişkin detayları İLKHA'ya açıklayan işçilerden Murat Akyol, "Bizler Viranşehir'den 45 mesai arkadaşlarımızla Ankara’ya geldik. Orada bazı yetkililer bizleri karşıladılar. Konu ile ilgili orada bulunan bazı bakanlar, milletvekillileri ve ayaküstü cumhurbaşkanımızla da sıkıntımızı dile getirdik. Bütün bu görüşmelerin ardından yetkililerin bize verdiği açıklamaya göre işimiz 1 ay uzatıldı. İnşallah bir aydan sonra da bizleri mağdur etmezler. Bizleri değişik kurumlara dağıtabilirler." ifadelerini kullandı. (Sabri Acet- İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler