Cafer Gizli cinayetiyle ilgili 1 kişi tutuklandı

Cafer Gizli cinayetiyle ilgili 1 kişi tutuklandı

Mersin’in Silifke ilçesinde PKK’li bir grup tarafından katledilen 11’inci sınıf öğrencisi Cafer Gizli’nin katil zanlısı olduğu belirtilen bir kişi tutuklandı.

Mersin’in Silifke ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü 23 Nisan Tesisi’nde kampta olan öğrencilerin içerisinden PKK’li bir grubun saldırısı sonucu katledilen 11’inci sınıf öğrencisi Cafer Gizli’nin katil zanlısı olduğu belirtilen M.D. tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre,  Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’nin Silifke ilçesi Kapızlı Mahallesinde 23 Nisan Tesisinde kampta olan öğrencilerin içerisinden PKK’li bir grubun saldırısı sonucu katledilen 11’inci sınıf öğrencisi Cafer Gizli’nin katil zanlısı olduğu belirtilen ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan M.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cinayetle ilgili 15 kişi oldukları belirtilen PKK’li gruptan sadece bir kişi tutuklanırken, diğer saldırganlar hakkında herhangi bir soruşturmanın başlatılıp başlatılmadığı ise bilinmiyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.