Çaldıkları bisikleti sahibine satmaya çalıştılar

Çaldıkları bisikleti sahibine satmaya çalıştılar

İzmit’te çaldıkları motosikleti sahibine 50 TL karşılığında satmak isteyen iki kişi, bunu başaramayınca motorun sahibini bıçakladı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çaldıkları motosikleti sahibine 50 TL karşılığında satmaya çalışkan iki kişi, motosiklet sahibini bıçaklayarak yaraladı. Daha sonra yakalanan kişiler ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, İzmit Yenidoğan'da Mustafa K.'nın yeğenine ait motor çalındı. Mahallede motor hırsızlığı yapabilecek kişileri araştıran Mustafa K, M.S. ve E. İ.'ye motoru siz aldıysanız geri getirin diye haber yolladı. Motoru sahibine 50 TL karşılığında satmak isteyen M.S. ve E. İ, Mustafa K. ile Yenidoğan Mahllesi Mürselpaşa Caddesi üzerinde buluştukları esnada aralarında kavga çıktı. Çıkan kavgada çocuklar Mustafa K.'yı karın bölgesinden bıçaklayarak üzerinde bulunan cep telefonunu da alıp kaçtıkları iddia edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mustafa K.'yı hemen Umuttepe Tıp Fakültesine kaldırdı. Ameliyata alınan Mustafa K.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan M.S. ve E. İ.’nin peşine düşen polis, yaşları 17 ve 18 olan iki çocuğu yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan çocuklar Sümer Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.