Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin Şırnak'ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin Şırnak'ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Yardımcısı Orhan Yegin, temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a geldi.

Yegin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı kurum amirleriyle SGK İl Binası'nda toplantı gerçekleştirdi.

Yegin, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik doğrultusunda ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'da Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında  geldiklerini söyledi. 

Bakan Müezzinoğlu'nun talimatları ile bugün burada çalışma hayatının taraflarıyla bir araya gelecek ülkenin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını ve SGK, İş-Kur olarak teşviklerini taraflarla karşılıklı olarak paylaşacaklarını belirten Yegin, Seferberlik kapsamında, Denizli, Erzincan, Edirne Kars, Siirt, Batman, Kahramanmaraş, Artvin, Kütahya, Tokat, Hakkari ve Şırnak olmak üzere 13. ili ziyaret ettiklerini söyledi.

Vatandaşlarda sağlanan huzur ve güvenlikten sonra bir öz güven oluştuğunu gözlemlediklerini belirten Yegin, "Şırnak’ımıza gelecek yatırımlarla burada istihdam imkânlarının artmasıyla beraber hem ekonomik anlamda hem huzur anlamında hem demokratik haklar anlamında hem kardeşçe yaşama hususlarında güzel noktalara beraber geleceğiz " dedi.

"Devletimiz kararlı bir şekilde terörün, teröristlerin ülkenin huzurunu güvenliğini bozmak isteyenlerin, kötü niyetli ve art niyetli grupların ve bireylerin üzerine bütün unsurları ile gitmekte kararlıdır " diyen Yegin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bunun yanında Çalışma Bakanlığı gibi, Aile Bakanlığı gibi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gibi diğer bütün unsurları ile beraber terörü bertaraf ettikten sonra hem şehrin yapılaşması hem istihdam olanaklarının artırılması hem sosyal yardımlar gibi ihtiyaç duyulan başka alanlarda da sahada olmaya devam edecektir. Devlet millet ele ele olduktan sonra hep beraber bir birimize güç verdikten sonra aşamayacağımız hiçbir sorun Allah’ın izniyle yoktur. Cenab-ı Allah bu millete kendisinin hayatiyetine, kendisinin özgürlüğüne, kendisinin hürriyetine kast edenlere karşı her zaman bir arada olma ve onların yaptıkları bütün çalışmaların üzerinden gelme iradesini bu millete vermiştir." diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.