Cami imamı minarede vefat etti

Cami imamı minarede vefat etti

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde, ışıkları düzenlemek için minareye çıkan cami imamı, merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti.

Kovancılar’a bağlı Yazıbaşı (Sekrat) köyünde imamlık yapan Lokman Ağırbaş, minare ışıklarını düzenlemek için çıktığı merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre Kovancılar ilçesine bağlı Yazıbaşı köyünde imamlık yapan Lokman Ağırbaş, öğle namazından sonra minare ışıklarını düzenlemek için yukarı çıktı. Köylüler uzun zaman dönmeyen imama bakmak için minareye çıktıklarında Lokman Ağırbaş’ı vefat etmiş halde buldular.

Minarenin merdivenlerinden düşüp başını çarptığı sanılan Ağırbaş’ın neden düştüğü ise henüz tesbit edilemedi. Vefat eden imamın cenazesi Kovancılar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Büyük üzüntü yaşadıklarını belirten köy halkı ise hocalarını çok sevdiklerini, kendisine Allah’tan rahmet dilediklerini ifade ettiler.

İmamın cenazesinin, Kovancılar Devlet Hastanesinden alınıp defnedileceği memleketi Erzurum’a götürüleceği belirtildi.    (İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.