Çatıda havaya ateş açan eski uzman çavuş ikna edilerek indirildi

Çatıda havaya ateş açan eski uzman çavuş ikna edilerek indirildi

Gaziantep'te, İl Emniyet Müdürlüğü karşısındaki bir binanın çatısına çıkarak havaya ateş açan eski uzman çavuş, polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

Gaziantep'te, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının bulunduğu caddede iş merkezinin çatısına çıkan kişi, elindeki tabancayla havaya rastgele ateş açmaya başladı. Eski uzman çavuş olduğu belirtilen kişi, uzun süren uğraşlar sonucu ikna ederek aşağıya indirildi.

Olay, Muammer Aksoy Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bulvardaki 6 katlı bir iş merkezinin çatısına çıkan eski uzman çavuş M.Ş. (30) elindeki silahla havaya ateş etti. Büyük bir paniğin yaşandığı olayda bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Bölgeye gelen polis, bulvarı trafiğe kapatarak önlem aldı. Sağlık ve itfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. Polis, iş merkezinin çatısına çıkan M.Ş'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun süren uğraşlar sonucu ikna edilen M.Ş, elindeki silahın şarjörünü boşaltarak, çıktığı yerden inip silahı polislere teslim etti.

Polislerle birlikte binadan inen M.Ş, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Eski uzman çavuş M.Ş'nin bir süre önce çalıştığı ilçe belediyesinden işte çıkarıldığı ve hakları ödenmediği için eylem yaptığını söylediği öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.