Cemal Erşen son yolculuğuna uğurlandı

Cemal Erşen son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Hayrat Vakfı İlmi Araştırmalar heyeti Üyesi Cemal Erşen'in cenazesi toprağa verildi.

ISPARTA- Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden  Hayrat Vakfı İlmi Araştırmalar heyeti Üyesi Cemal Erşen’in  cenazesi toprağa verildi.
Dün sabah erken saatlerde Isparta’ya getirilen Erşen’in naaşı, Hayrat Vakfı Kurucusu Merhum Seyyid Ahmed Hüsrev Altınbaşağın evinde ağırlandı. Saat 12.00 sularında konvoy eşliğinde alınan naaş, Isparta Terminal Camiine götürüldü. Camide Hayrat Vakfı Denizli temsilcisi tarafından yapılan kısa bir sohbetin ardından Yasin-i şerif okundu. Öğle namazının kılınmasından sonra sevenleri ve binlerce Nur talebesinin katılımıyla kılınan cenaze namazına,  Hayrat Vakfı Başkanı Hacı Hafız Said Nuri Ertürk Hoca Efendinin İmamlık yaptı.  Erşen’in cenazesi, Hayrat Vakfı kurucusu Seyyid  Ahmed  Hüsrev Altınbaşak Hazretlerinin  de kabrinin bulunduğu Doğancılar kabristanında toprağa verildi.


Cemal Erşen kimdir?

Cemal Erşen Yurt içinde ve yurt dışında birçok panel konferans ve sempozyumlara katılmış, imani ve ilmi konularda yazılar yazmış, Kuran Mealinin hazırlanması Bediüzzaman ve halefi Ahmed Hüsrev hazretlerinin tarihçe-i hayatlarının hazırlanmasında da büyük katkılar sağlamış mühim şahsiyetlerdendi. İrfan mektebi dergisinde makaleler yazıyordu. Hayrat Yardım Derneğinin her yıl düzenlediği yurt dışı kurban organizasyonlarında gönüllü olarak da çalışmaktaydı.


Cemal Erşen’e İLKHA olarak Allah’tan Rahmet, geride  kalan  yakınları ve arkadaşlarına sabr-ı cemil  niyaz ederiz.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.